Danny Vera komt in 2021 naar Muze Misse Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Danny Vera staat zondag 4 juli op het hoofdpodium bij Muze Misse in Oss. In 2017 was de bekende singer-songwriter ook al te bewonderen in het Jan Cunenpark. Intussen heeft hij met Roller Coaster een megahit op zak. Het liedje bereikte de toppositie op iTunes, was niet uit de Top 40 te slaan en werd de hoogste nieuwe binnenkomer ooit in de Top 2000.

Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. De afgelopen jaren heeft hij de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren met zijn typische en onderscheidende americana-sound. Donderdag 12 november komt zijn nieuwe album The New Now uit, vol liedjes die hij graag met een live publiek wil delen. Dat doet hij onder meer 4 juli in Oss.

Programma
Danny Vera is de eerste nieuwe toevoeging aan het programma van Muze Misse 2021. Een deel van de line-up staat namelijk al vast, omdat de artiesten die deze zomer Oss op de agenda hadden staan, graag terugkomen om het verloren festivalseizoen in te halen. Zo zijn er in het weekend van 3 en 4 juli optredens van My Baby, Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk, The Pilgrims, Tim Akkerman & The Ivy League, Barrelhouse en Camilla Blue.
Muze Misse duurt voor het eerst in vijftien jaar twee dagen, dus de line-up wordt nog veel langer. De kaartverkoop via Ticketmaster is reeds gestart, zowel online via www.muzemisse.nl als in de winkel bij CD Kiosk en Primera Van de Braak in Oss.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties