Dagelijks leven niet op alle fronten duurder

Door Lisa Kok van Mrkortingscode.nl

Veel mensen hebben er nog géén vertrouwen in dat ze er dit jaar financieel op vooruit zullen gaan zoals wel veelvuldig wordt voorgespiegeld. Een verhoging van het lage BTW tarief, de verhoging van de zorgkosten én de hogere prijs voor de energievoorziening zorgen voor de nodige scepsis bij de Nederlandse bevolking. Veel mensen hebben dan ook het voornemen om prijsbewuster te gaan winkelen en gebruik te maken van de kortingscodes die veelvuldig op het internet worden aangeboden. Een site als mrkortingscode.nl bewijst bijvoorbeeld dat het dagelijks leven niet op alle fronten duurder hoeft te zijn.

Veel mensen zijn tegenwoordig erg terughoudend in hun uitgaven. Hoewel diverse instanties hebben voorgerekend dat veel mensen een stijging in koopkracht zouden mogen verwachten, zijn veel mensen van mening dat ze het in de praktijk eerst moeten zien voordat er een vreugdesprong wordt gemaakt. Veel mensen voelen zich dan ook genoodzaakt om veel meer te letten op de prijsstelling voordat een aankoop wordt gedaan. De verwachting is dan ook dat een site als mrkortingscode.nl veel meer bezoekers kan verwachten. De bezoekers van deze site krijgen een grote hoeveelheid voordeelvouchers van aansprekende aanbieders aangeboden.

Sites die zich richten op gemak en prijsbewustzijn scoren het best
De verwachting is dat websites die zich richten op zowel het prijsbewustzijn als op het gemak van de consument op zeer veel bezoekers kunnen rekenen. De consument wordt immers wel steeds prijsbewuster, maar heeft niet de tijd en het geduld om hiervoor uren tijd te investeren om een prijsvergelijking te maken. Sites die zowel in beide wensen kunnen voorzien zullen dan ook druk bezocht worden.

De eerder genoemde site van mrkortingscode.nl is hier toonaangevend in. Deze site biedt kortingscodes aan van maar liefst 1400 webshops. Veel bezoekers van deze site kijken eerst of de gewenste webshop op deze lijst staat voordat er een aankoopbeslissing wordt genomen. Hiermee is het mogelijk om een flinke hoeveelheid geld te besparen op aankopen.

Een aansprekende site als mrkortingscode.nl onderscheidt zich door een steeds wisselend aanbod. Het shoppen in de winkelstraat heeft hierdoor plaatsgemaakt voor het shoppen op de bank. Om het de gebruiker nog makkelijker te maken biedt mrkortingscode.nl de websitebezoekers zelfs aan om wekelijks de beste vijf aanbiedingen toe te sturen. Voor deze service worden géén kosten in rekening gebracht. Ruim 92.000 mensen hebben al gebruik gemaakt van dit aanbod. Dit grote aantal belichaamt de behoefte aan naar dit soort sites. De verwachting is dat de behoefte naar prijsbewust online shoppen de komende tijd alleen maar zal toenemen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties