Cursus ‘Meer onthouden in minder tijd’ bij Volksuniversiteit Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Wat weet je nog terug te halen van alle lesstof en overige dagelijkse informatie die je aangereikt krijgt? Volksuniversiteit Oss biedt de cursus ‘Meer onthouden in minder tijd’ aan op donderdag 21 maart om 19.15 uur. In deze cursus worden drie vaardigheden behandeld om meer te onthouden in minder tijd: snellezen, geheugentraining en mindmapping.

Snellezen; in deze intensieve leestraining leer je sneller lezen, maar ook hoofd- en bijzaken te scheiden en doeltreffend tot de kern van de zaak door te dringen. Verder leer je geheugentechnieken om getallen beter te onthouden en een methodiek om dingen in een bepaalde volgorde gemakkelijker te onthouden.
Vaak ontvang je een overvloed aan informatie. Hoe kun je nu op een eenvoudige en heldere wijze notities maken? Mindmapping is een creatieve denk- en notitiemethode, waarbij je het onderwerp centraal plaatst. Dit is een hele handige manier om notities te maken.

Na afloop van deze actieve cursus kun je gegarandeerd tenminste twee keer zo snel lezen, terwijl je de informatie goed opneemt. Tevens leer je dingen beter onthouden en op een handige manier notities maken. De workshop is donderdag 21 maart van 19.15 tot 21.45 uur. Inschrijven en meer informatie op www.volksuniversiteitoss.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties