Cursus 'Leefstijl en vitaliteit' bij Volksuniversiteit Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Heb je voldoende energie of voel je je moe en futloos? Eet je wel goed en slaap je voldoende? Wat vind jij belangrijk, waar ben jij goed in en waar word jij écht blij en gelukkig van? Heb jij zelf de touwtjes in handen over je eigen leven? Goed eten, voldoende bewegen, maar ook voldoende slaap. Oftewel, zorgen voor balans. Een gezonde levensstijl is zo belangrijk voor je dagelijks functioneren, zowel thuis als op je werk. Leer in deze cursus bij Volksuniversiteit Oss te komen tot een vitalere versie van jezelf.

Leefstijl en vitaliteit is meer dan alleen voeding, beweging en ontspanning. Ook andere factoren zijn van invloed op hoe fit wij ons mentaal en fysiek voelen. Tijdens deze cursus maak je kennis met alle facetten van leefstijl en vitaliteit. Dat gebeurt op een interactieve manier waarbij jouw leefstijl en vitaliteit het uitgangspunt zijn. Tijdens de training ga je leren en doen, je wordt uitgedaagd en begeleid door leefstijl- en vitaliteitscoach Elsbeth Slippens-Heuver.

Inschrijven via website
De cursus ‘Een vitalere versie van jezelf?’ bestaat uit zes lessen en staat gepland vanaf donderdag 19 maart 19.30 uur. De kosten voor de cursus bedragen 125 euro. Inschrijven en meer informatie op www.volksuniversiteitoss.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties