Cultuurklunen: eindelijk weer een avond uit in Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - In Oss kun je binnenkort eindelijk weer eens een avond culinair en cultureel genieten. Stichting Oss Cultureel houdt vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober van 18 tot 22 uur Cultuurklunen: een nieuw evenement van de horeca en het centrummanagement. Zoals de naam wellicht al doet vermoeden, ga je deze avond van de ene naar de andere horecagelegenheid om te eten, te drinken en vooral te genieten van twee voorstellingen van de in totaal twaalf cultuurmakers.

Na je diner start om 20 uur de eerste voorstelling en om 21  uur de tweede. In steeds veertig minuten nemen de professionals - die allemaal Osse roots hebben - je mee in moderne blues, intieme zang, elektronische muziek, toneel, theater, kunst, slagwerk, viool- of flamencomuziek. Tussendoor wissel je te voet van locatie. Wil je erbij zijn, ga dan naar de website en koop een plek aan tafel met je partner, gezin, vrienden of zakelijke relatie voor 45 euro of VIP voor 65 euro (dat is inclusief diner en twee voorstellingen en exclusief drank) per persoon en laat je verrassen.
Het is ook echt een verrassing, want je weet van tevoren niet waar je gaat eten en welke twee voorstellingen je gaat zien. Die kiest de organisatie voor je uit op basis van de voorkeuren die je opgeeft als je de tickets koopt. De hele avond is coronaproof, want je reserveert vaste plaatsen en komt tijdens de voorstelling niet van je plek af. Vandaar dat er ook een beperkt aantal kaarten beschikbaar is. Kies je liever je eigen cultuurmaker? Dan kun je ook losse tickets voor 10 euro per stuk kopen. Ga naar www.osscultureel.nl/cultuurklunen om ze online te bestellen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties