Coronaproofeditie van Liberation Obstacle Run Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - De Liberation Obstacle Run in Oss staat gepland voor zaterdag 12 september. Met de richtlijnen van de overheid in het achterhoofd heeft de organisatie een aantal aanpassingen uitgewerkt, zodat de hindernisloop gewoon door kan gaan.

Het maximaal aantal deelnemers per starttijd is teruggebracht tot maximaal 50 personen. Elke 25 minuten is er een start. Verder zijn op het hele terrein maatregelen getroffen om anderhalve meter afstand te hanteren. Daarnaast worden de nodige hygiënemaatregelen genomen. Op de website www.liberationobstaclerun.nl staat een lijst met veel gestelde vragen. Hierin worden alle maatregelen toegelicht. Deze lijst wordt bijgewerkt als daar aanleiding toe is.

Thema bevrijding
De Liberation Obstacle Run vindt plaats op de Geffense Plas in Oss. De run is een initiatief van Stichting Veteranen Oss en het Sport Expertise Centrum en wordt ondersteund door de gemeente Oss. Tijdens de derde editie van dit evenement trotseren de deelnemers opnieuw uitdagende hindernissen. Vorig jaar werd de run voor het eerst gekoppeld aan de bevrijding van Oss, omdat Oss in september 2019 75 jaar bevrijd was. Om de gedachte aan de bevrijding in Nederland in leven te houden, is besloten om ook dit jaar het thema bevrijding aan te houden. Daarom wordt het parcours ook dit jaar in militaire sfeer opgezet.

Wil jij ervaren hoe het is om te strijden voor vrijheid? Schrijf je dan in voor de Liberation Obstacle Run op www.liberationobstaclerun.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties