Coppens-knallers rondom de jaarwisseling

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VOLKEL - Het belooft weer een prachtige jaarwisseling te worden. Coppens is er ook dit jaar in geslaagd om een supercollectie vuurwerk samen te stellen. Bij Coppens Warenhuis in Volkel is weer een speciale showroom geopend voor vuurwerk. Hier staan alle dummies en pakketten zodat je kunt zien wat je bestelt.

De collectie compound vuurwerk is dit jaar nog flink uitgebreid. Met compound vuurwerk hoef je maar 1 lontje aan te steken, je hebt dan meteen een mooie show. De voorverkoop van vuurwerk duurt tot 27 december. Je bent dan verzekerd dat de door jou gekozen producten nog op voorraad zijn. Bij bestellingen vanaf 40 euro krijg je zelfs nog extra vuurwerk cadeau. Loop dit niet mis en bestel op tijd.

De meubelafdeling op de eerste etage van Coppens Warenhuis ziet er mooi uit met de nieuwste woonaccessoires. Om ruimte te blijven houden voor nieuwigheden in het nieuwe jaar is een aantal complete woonprogramma’s flink afgeprijsd. Mocht je de woonkamer nog een complete metamorfose willen geven, dan kun je rond de jaarwisseling nog uiterst voordelig je slag slaan.

Coppens Carnavalsweekend
Direct na de jaarwisseling heeft Coppens Warenhuis een nieuw evenement op het programma staan. Tijdens het Coppens Carnavalsweekend op 10 en 11 januari worden de nieuwe carnavalsoutfits voor 2020 vertoond op de catwalk. Coppens is 10 januari speciaal open tot 22 uur. Met kortingen, hapjes, drankjes, een catwalk en dj belooft dit een topavond te worden. Zaterdag 11 januari wordt een spektakel voor de kids. Zij mogen dan de catwalk op en worden op de foto gezet in een echte modeshow. Tijdens deze middag worden er workshops grimas-schminken gehouden. Voor deze workshops kun je nu al aanmelden.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties