CDA Oss stelt kieslijst voor 2022 vast

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - Tijdens de algemene ledenvergadering van 14 juli hebben de leden van CDA Oss de voorgedragen kieslijst van de eerste 22 kandidaten per acclamatie goedgekeurd. Met Team #22 gaat CDA Oss de gemeenteraadsverkiezingen van  2022 tegemoet. Lijsttrekker is Sidney van den Bergh.

"Het is een bewuste keuze om in een vroeg stadium met de eerste 22 kandidaten  naar buiten te treden", laat het CDA Oss weten. "Met Team #22 gaan we bouwen aan het verkiezingsprogramma dat de leidraad zal vormen voor onze visie op het Oss van morgen. Dat wil zeggen dat Team #22 met inwoners, verenigingen, stichtingen en vrijwilligersorganisaties van onze gemeente in gesprek gaat om het verkiezingsprogramma te voeden. Vertrekpunt daarbij is steeds het Osse Gemeenschappelijk Huis van het CDA. Dat kost tijd en energie en daar gaan we de
komende maanden voor gebruiken."

De christendemocraten presenteren een diverse lijst. "Junior, senior, achtergrond, man, vrouw, stad, dorp en professionele achtergrond. Met een brede blik op de  samenleving vanuit diverse beroepen, functies en werkzaamheden. De kracht van CDA Oss is de afgelopen drie jaar de teamspirit geweest binnen de fractie. Wat krachtig is moet je versterken. Met deze lijst en de realisatie van Team #22 willen  we naar buiten treden als team dat samen gaat voor een Oss om door te geven aan  een volgende generatie. Ons motto, ambitieus en realistisch, leeft door dankzij de personen op onze kersverse lijst."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties