CDA haalt kandidaat Europees Parlement Tom Berendsen naar Oss

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS - CDA Oss haalt de Brabantse kandidaat voor het Europees Parlement Tom Berendsen naar Oss. Berendsen zal op woensdag 22 mei een bezoek brengen aan familiebedrijf Spierings Mobile Cranes.

CDA-fractievoorzitter Mari van Kilsdonk vindt het belangrijk om ook een directe lijn met Brussel te hebben: “Belangrijke dossiers voor onze gemeente zoals banen, vitale stad en kernen, internationaal ondernemerschap, landbouwbeleid, bereikbaarheid en veiligheid liggen ook in Brussel op tafel. Het is belangrijk dat er iemand naar die dossiers kijkt met een Brabantse bril, liefst met praktijkvoorbeelden uit onze gemeente in het achterhoofd. Als CDA willen we de lijntjes die we hebben inzetten voor de gemeente. Zo heeft de huidige Brabantse Europarlementariër Lambert van Nistelrooij zich ook actief ingezet voor onze gemeente. Tom Berendsen moet de komende jaren in Brussel een zelfde, belangrijke rol voor ons gaan vervullen.”

Berendsen (36) staat op de 3e plaats van de CDA-lijst voor de verkiezingen van 23 mei. Hij is de enige Brabander die kans maakt op een invloedrijke positie in Brussel. “Het is van groot belang dat we als provincie aan tafel blijven zitten in Brussel. Als ik gekozen word dan ga ik vol energie werken aan oplossingen en aan kansen pakken voor onze provincie. Het is daarbij van groot belang om de lijntjes kort te houden, ook met de gemeente Oss.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties