Carnaval: het feest begint bij Coppens

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VOLKEL - Wie bij Coppens Warenhuis in Volkel binnenloopt komt meteen in de stemming. Carnavalsmuziek klinkt uit de speakers en het is een waar feest om hier rond te neuzen. Duizenden vierkante meters met carnavalskleding, -accessoires en –versieringen. Als je hier je gewenste outfit niet vindt, dan vind je het nergens. Coppens gaat uit van een complete collectie. Dat lukt heel goed. Als er iets gevraagd wordt wat niet aanwezig is, wordt geprobeerd om er alsnog aan te komen.

De carnavalsafdeling is verdeeld over twee hallen. Een hal is speciaal ingericht voor kinderen. Hier zijn ook de basic-artikelen zoals shirts, stofjassen, tuinbroeken en overalls te vinden. In totaal zijn er 15 kleedkamers, zo kan iedereen de mooiste kostuums passen.

Alle soorten outfits zijn te vinden. Een complete dierentuin om beestachtig carnaval te vieren. Brabantse en boerenkleding. 'Steampunk' is actueel. Alle thema’s zoals beroepen, landen, sport, avontuur en sprookjes zijn volop aanwezig. Ook op het gebied van accessoires die hierbij horen is Coppens de grootste in de hele regio. Hoeden, petten en pruiken. Schmink, sieraden, tassen, dassen, schoenen en laarzen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Ook voor versiering kun je hier terecht. Grote schilden en raamstickers, maar ook ballonnen, serpentine en vlaggen natuurlijk.

Nieuwe artikelen
Toch heeft Coppens dit seizoen nieuwe artikelen in de collectie op kunnen nemen. Er zijn grenzen verlegd met een nieuwe collectie van een Belgische leverancier. Ook de vrolijke driedelige pakken, bekend als Opposuits, kun je voortaan vinden bij Coppens. Bij het Volkelse warenhuis kun je shirts, tuinbroeken en overalls laten bedrukken met een persoonlijke tekst of afbeelding. De prijzen vallen reuze mee. Vraag er naar als je bij Coppens komt rondsnuffelen.

Extra openingstijden
De extra openingstijden zijn te vinden op de site waar je natuurlijk ook makkelijk vanuit je luie stoel kunt bestellen.

Zaterdag 11 februari is Coppens open van 9 tot 17 uur en dinsdag 14 februari van 9 tot 17.30 uur. Zondag 12 en 19 februari kun je in het Warenhuis terecht van 12 tot 17 uur. Lekker Hotel Mama is die dagen ook te gast. De foodtruck brengt dan lekkers en gezelligheid. Zij wisten bij het NK Wafels bakken de tweede prijs in de wacht te slepen in de categorie 'lekkerste wafel van Nederland'.

Coppens Warenhuis is gelegen aan de Lagenheuvelstraat 11 in Volkel. Parkeren is gratis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties