Buiten sporten met Try-out Sports

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - De komende maanden gaan de laatste cursussen Try-out Sports van dit schooljaar van start. Deze cursussen kunnen ondanks de coronamaatregelen gewoon doorgaan. Het gaat hierbij vooral om buitensporten, maar er zijn ook een aantal binnensporten die een manier hebben gevonden om kinderen van 4 tot 12 kennis te laten maken met hun sport.

In de maanden maart en april starten de sporten hockey, honkbal, korfbal, padel, tennis, scouting en bootcamp met een proefcursus! In mei starten vervolgens nog cursussen ballet, judo en waterpolo. In juni wordt het Try-out Sports seizoen afgesloten met een cursus kanovaren. Na de zomervakantie komt Try-out Sports terug met nieuwe cursussen.
Er zijn ook nog cursussen gepland die met de huidige maatregelen helaas niet door kunnen gaan. In overleg met de sportaanbieders zal de cursus dan op een later tijdstip worden ingehaald.
Kinderen hoeven de komende maanden dus zeker niet stil te zitten. Het complete aanbod Try-out Sports cursussen is te vinden op www.sport-expertise-centrum.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties