Leer hoe je een goed persbericht schrijft bij Volksuniversiteit Oss

Breng jouw vereniging, bedrijf of organisatie in het nieuws

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - Je organiseert een leuke activiteit waar jong en oud welkom is, maar hoe zorg je dat mensen hiervan op de hoogte zijn? Of leden van je sportclub hebben een knappe prestatie neergezet en dit wil je met de wereld delen. Of een trouwe medewerker binnen je bedrijf bereikt een mijlpaal en je wil de jubilaris graag in het zonnetje zetten. Hoe pak je dit aan en zorg je ervoor dat je nieuws in de krant en op de juiste websites komt? Leer dinsdag 11 februari bij Volksuniversiteit Oss hoe je een goed persbericht schrijft.

Het komt regelmatig voor dat je als vereniging, bedrijf of organisatie iets te melden hebt waarmee je een groter publiek wil bereiken dan alleen je eigen leden, medewerkers of vrijwilligers. Dit kan om van alles gaan; van mensen uitnodigen voor een evenement tot aan een verslag om terug te blikken op een activiteit of bijzondere prestatie. Om de doelgroep zo breed mogelijk te houden, wil je dat je persbericht informatief, begrijpelijk en makkelijk leesbaar is.
In deze cursus ga je op een praktische manier aan de slag met het schrijven van een persbericht. Je leert rekening te houden met je publiek en welke elementen niet mogen ontbreken om tot een goed artikel te komen. Op die manier heb je de grootste kans dat jouw nieuws de lezers bereikt.

Inschrijven via website
De cursus ‘Schrijf een goed persbericht’ bestaat uit twee lessen op dinsdag 11 februari en 3 maart. De kosten voor de cursus bedragen 39 euro. Inschrijven en meer informatie op www.volksuniversiteitoss.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties