Bloem’s partyshop Berghem viert Oktoberfest en Halloween

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

BERGHEM - Het Oktoberfestseizoen is weer in volle gang, daarom pakt Bloem’s partyshop Berghem ook dit jaar weer extra uit met een complete Oktoberfestshop met vele outfits en accessoires.

Met een ruime keuze aan outfits en meer dan honderden daarvan op voorraad kun je bij Bloem’s partyshop altijd slagen voor een geschikte outfit. Voor dames zijn er outfits vanaf maat 34 tot en met maat 56 en voor de heren vanaf maat 46 tot en met maat 64. De heren kunnen al een lederhose bij Bloem’s partyshop kopen vanaf 19,95. Maar er zijn ook 100% lederen broeken, in prijs verlaagd van 79,95 voor 59,95. De dames kopen al een dirndl-jurk voor 19,95, maar ook voor de luxe modellen dirndl’s kun je bij Bloem terecht.

Halloween
De laatste jaren is Halloween steeds meer in trek en vinden er overal tochten en feestjes in deze stijl plaats. Daarom heeft Bloem’s partyshop een hele afdeling ingericht die volledig op dit thema is toegespitst: van heksenjurkjes tot zombie-outfits, voor jong en oud is er een passende outfit te krijgen. Bij vele soorten kleding, zoals ‘Day of the dead’, skelet, zombie, clown en heks heeft Bloem ook vele accessoires: van hoeden tot maskers en andere ‘griezelige’ decoratie-artikelen.
Voor de aankleding van een Halloweentocht of -feest zijn er vele levensgrote artikelen aanwezig met licht, geluid en beweging.
Bloem’s partyshop Berghem verkoopt het gehele jaar door feestartikelen, -versieringen en -outfits. Zowel in de winkel in Berghem als op de webshop kun je alle denkbare feestartikelen en versieringen bestellen voor bijvoorbeeld Abraham, Sarah, huwelijk, geboorte, themafeest en jubileum. Ook heeft Bloem alle mogelijke ballondecoraties.

Bloem’s Partyshop is gelegen aan de Pastoor van Teteringstraat 1c
in Berghem. Meer info: 0412-402667, Winkel@bloemberghem.nl of
www.bloemspartyshop.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?