Showtuin tweede pinksterdag open van 11 tot 17 uur

Bevers Steencentrum: alles voor in en om de tuin

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

NISTELRODE - De showtuin van Bevers Steencentrum in Nistelrode is voorzien van de nieuwste trends op het gebied van sierbestrating. Tweede pinksterdag, maandag 21 mei, is iedereen tussen 11 en 17 uur van harte welkom om inspiratie op te komen doen. Je vindt er alle soorten, kleuren en maten. De deskundige medewerkers adviseren je graag. 

Bevers beschikt over verschillende soorten beton- natuursteen- en keramische bestratingen; deze zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn er gebakken waalformaat klinkers en overige siertegels voor tuin, oprit en terras te zien. Ook diverse soorten kunstgras en tuinafscheidingen zijn te vinden in de showtuin.
Het bedrijf levert maatwerk én geeft het juiste advies. Voor een aantal disciplines binnen het pakket aan producten en diensten maken zij regelmatig gebruik van collega-hoveniers. Zo kunnen ze voorzien in alle wensen en behoeften. Het doel is om de klant zo compleet mogelijk te ontzorgen bij de aanleg of renovatie van een tuin. 

Garden Stones & Basic
Bevers Steencentrum is aangesloten bij de landelijke organisatie Garden Stones & Basics. Door met diverse landelijke sierbestratingsbedrijven groots in te kopen bij diverse fabrieken kunnen ze concurrerende prijzen bieden. Wees tweede pinksterdag welkom in de showtuin en showroom aan de Canadabaan 10 in Nistelrode. Of maak een afspraak voor een bezoek aan huis. Kijk voor meer informatie op www.steencentrum.nl, online bestellingen zijn mogelijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties