Startschot woensdag 13 juni om 19 uur

Bernhoven loopt warm: actief werken aan je gezondheid

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - Bernhoven loopt warm, op woensdag 13 juni. Dit sportieve evenement start om 19 uur bij de entree van het Udense ziekenhuis. Deelnemers kunnen kiezen om vijf of tien kilometer te rennen of te wandelen door de prachtige omgeving van De Maashorst.

Bernhoven loopt warm in 2017. (foto: Wim Roefs)

Al voor dat Bernhoven definitief haar deuren in Uden opende, vond de eerste editie van het loopevenement in de omgeving van het ziekenhuis -dat toen nog in aanbouw was- plaats. Inmiddels behoort Bernhoven loopt warm tot de gevestigde tradities. Het ziekenhuis organiseert dit sportieve evenement in samenwerking met atletiekvereniging De Keien en de Lions Uden/Veghel. Het past helemaal bij de visie op een gezonde leefstijl.

Deelname kost voor volwassenen 10 euro. Kinderen tussen de 12 en 16 jaar betalen 5 euro. Bedrijven kunnen meedoen met een team van minimaal vier personen. Daarvoor bedraagt het inschrijfgeld 100 euro. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl. Ook op de dag zelf is inschrijven tot 18.45 uur mogelijk bij de ingang van Bernhoven. Wie ervoor kiest om zich op de avond zelf aan te melden, wordt verzocht contant te betalen. De opbrengst komt ten goede aan de Vrienden van Bernhoven, een stichting met als doel projecten te realiseren binnen het ziekenhuis die doorgaans niet uit het reguliere budget kunnen worden betaald.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties