Beleef het pinksterweekend bij Coppens Warenhuis

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VOLKEL - Op 8 juni vindt de derde uitgebreide BBQ-demonstratie bij Coppens Warenhuis plaats. Dit keer een speciale Weber Pulse-demonstratie. De Pulse is de nieuwste elektrische barbecue van Weber. Een revolutionaire manier van barbecueën. Slimme technologie, leuke digitale functies, dat is barbecueen met de Pulse. Geen briketten of gas nodig en toch wordt je gerecht even lekker. De Pulse-barbecue kun je in de tuin gebruiken, maar ook op een balkon met beperkte ruimte. Kom kijken, ruiken en proeven op zaterdag tussen 11 en 16 uur.

Tweede pinksterdag is Coppens Warenhuis geopend van 11 tot 17 uur. De focus ligt dan vooral op een tuinmeubelshow, verdeeld over twee seizoenshallen. Je vindt hier alle bekende merken in zowel loungesets als diningsets. Meer dan 100 sets staan opgesteld. Je bent van harte welkom om de nieuwste trends te bekijken en uit te proberen. Weet je de verschillen tussen de free-pole parasols? Verschil in frame en in de bediening? Weet je welke mogelijkheden er zijn om ze te plaatsen? Bij Coppens Warenhuis zal het allemaal duidelijk worden.

Ook een indirecte manier van barbecueën kun je ook op deze extra open dag meemaken. Er ligt een hele kip de hele middag lang op dezelfde hete briketten-barbecue. Zonder aanbakken of verbranden. Heb je hier nog geen ervaring mee? Kom het dan beleven!

Buitenspeelgoed
Coppens is bekend om zijn mooie collectie buitenspeelgoed, vooral tractors. Tractors met aanhangers zoals je ze bij de boeren in Brabant ziet, zijn verkrijgbaar in kindermaatjes. Trampolines kunnen besteld worden in verschillende maten. Vraag naar de excellent ground-trampolines en probeer de firstclass-trampoline die buiten staat opgesteld.

Maar Coppens biedt veel meer, je kunt er ook terecht voor binnenmeubels, vloeren, gordijnen en artikelen op huishoudelijk gebied.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties