Gratis hulp bij aangifte 2017

Belastingcafé in Bibliotheek Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - De blauwe envelop verdwijnt, de belastingaangifte blijft. Nu en in de toekomst vul je hem digitaal en via internet in. Ben je digitaal vaardig, maar kun je als het op belastingen aankomt wel wat ondersteuning gebruiken? Dan ben je van harte welkom bij het belastingcafé in Oss.

Voor de belastingaangifte heb je een werkende DigiD nodig. En uiteraard alle gegevens die nodig zijn voor de aangifte. Als je dit alles hebt, kun je terecht bij het Belastingcafé. Je vult je belastingformulier zelf in. Wanneer je hierbij fiscale vragen hebt, kunnen de vrijwilligers je op weg helpen. We raden je aan om uiterlijk één uur voor het einde aanwezig te zijn, zodat je jouw aangifte volledig kunt afronden. Vooraf aanmelden is handig, dan ben je zeker van assistentie. Deze service is bestemd voor particulieren, niet voor ondernemers of zzp'ers.

Wanneer en waar?
Het Belastingcafé is op de volgende vier dagen in Bibliotheek Oss:
- donderdag 15 maart van 9 tot 12 uur
- woensdag 21 maart van 9 tot 12 uur
- donderdag 12 april van 9 tot 12 uur
- woensdag 18 april van 9 tot 12 uur

Aanmelden of vragen
Neem voor vragen en aanmelden contact op met de Bibliotheek via 0412-622618 of contactoss@nobb.nl. Belastingcafé Oss is een initiatief van de Bibliotheek Oss in samenwerking met ONS Welzijn.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties