‘Auto te water’ bij Volksuniversiteit Oss

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

OSS – Weet jij wat je moet doen als je met je auto in het water geraakt? Zou je in paniek raken of juist heel kalm en rustig handelen in deze situatie? Volksuniversiteit Oss organiseert samen met Reddingsbrigade Oss de workshop Auto te Water op donderdag 25 oktober om 19.30 uur. Inschrijven is mogelijk via www.volksuniversiteitoss.nl. 

Deze workshop, die plaatsvindt in het Golfslagbad Oss, laat je ervaren wat er kan gebeuren en vooral hoe je verantwoord moet handelen als je met een auto te water raakt. Belangrijke aspecten komen aan de orde zoals het voorkomen van paniek en het in veiligheid brengen van jezelf en de medepassagiers. Verder wordt er veel aandacht besteed aan het gebruik van reddingsmiddelen en komen er technische aspecten van de auto aan de orde. Alle cursisten worden onder deskundige begeleiding van de instructeurs van de Reddingsbrigade in een auto te water gelaten.

De kosten van de workshop bedragen 35 euro. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat. Inschrijven en meer informatie op www.volksuniversiteitoss.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties