Autismecafé Meierijstad op maandag 26 juli

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

VEGHEL - Autismecafé Meierijstad opent maandag juli weer de deuren. Het is een plek voor herkenning en erkenning, maar ook voor gezelligheid. Inwoners van de gemeente Landerd zijn ook van harte uitgenodigd om bij deze avond aan te sluiten. De bijeenkomst is in het Pieter BreughelHuis aan de Middegaal 25 in Veghel. Het duurt van 19.30 tot 22 uur. Later komen of wat korter blijven is geen probleem.

Iedere laatste maandagavond van de maand verandert Het Pieter Brueghelhuis in Veghel in een ontmoetingsplek voor mensen met (een vermoeden van) autisme en voor hun familie en bekenden.
Zoals altijd kun je zelf bepalen wat je doet en hoe lang je blijft. Bij binnenkomst word je welkom geheten door de organisatie en als je voor de eerste keer binnen loopt dan krijg je wat meer uitleg.

Indien het weer het toelaat dan kun je ook buiten op het terras zitten. Binnen zijn er twee vrij grote ruimtes, die verdeeld zijn in verschillende hoeken. Het is altijd mogelijk om de rust op te zoeken. Er is voldoende ruimte om aan de anderhalve meter afstand te voldoen. Je bent van harte welkom. Neem bij vragen contact op via j.siemons@meedemeentgroep.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties