45 euro om energie te besparen voor huurders in gemeente Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN/HERPEN - Door de stijgende energieprijzen gaan steeds meer inwoners aan de slag met energie besparen. Gemeente Oss en de woningcorporaties helpen graag mee met het nemen van kleine energiebesparende maatregelen in huis. Daarom kunnen huurders in de gemeente gebruikmaken van een cadeaubon ter waarde van 45 euro voor energiebesparende producten.

Zo vragen huurders de cadeaubon aan:

  1. Ga naar www.debespaarcode.nl/oss; 
  2. Klik op: ‘ik wil een cadeaubon aanvragen’;
  3. Voer je naam, e-mailadres, postcode en huisnummer in;
  4. Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’;
  5. Besteed je cadeaubon direct in de webshop;

Gratis hulp
Tijdens je bestelling in de webshop kunt je gratis advies toevoegen aan je winkelmand. Dit noemt de gemeente het keukentafelgesprek. Je krijgt dan hulp van een vrijwillige energiecoach aan je eigen keukentafel. De energiecoaches helpen je bij het lezen van je energierekening en denken mee over hoe je deze kosten omlaag kunt brengen.

Doneer wat over is
Gemeente Oss weet dat energiearmoede een probleem is. De rekening is een stuk moeilijker te betalen. Daarom werken de campagnes Oss Schakelt Door en Samen Slimmer Met Geld samen in een donatieactie. Wat je niet gebruikt van deze bestelling, kun je doneren. Deze producten worden dan via Helpende Handen verdeeld bij gezinnen die het ook goed kunnen gebruiken. Waar je kunt doneren lees je op www.ossschaketdoor.nl/cadeaubon

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van de cadeaubon en het inleveren ervan in de webshop? Voor deze en andere vragen neem je contact op met De Bespaarwinkel via info@debespaarwinkel.nl of 072-3690303.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties