Jouw Arena

Delta Piano Trio (piano, viool en cello) – Muziekkring Wijchen

Door Heinie Friebel van Muziekkring Wijchen

22 september Delta Piano Trio (piano, viool en cello) – Muziekkring Wijchen in De Schakel - Pius XII straat 85 - 6602BE - Entree € 10,-.

Delta Piano Trio

22 september – Muziekkring Wijchen in De Schakel - Pius XII straat 85 - 6602BE - Entree € 10,-. Delta Piano Trio (piano, viool en cello) werd in 2013 in Salzburg opgericht door drie jonge musici en door veel collega’s beschouwd als een veelbelovend ensemble. Het trio studeerde onder meer bij Wolfgang Redik (Wiener Klaviertrio), Rainer Schmidt (Hagen Quartet) enhet Wanderer Trio. Gerard Hans Spronk, de Nederlandse violist, heeft een internationale muziekcarrière, met optredens in de grote concertzalen van Nederland en in vele steden in Europa, Azië en Amerika. Gerard begon zijn vioolstudie bij Coosje Wijzenbeek en sloot zijn Bachelor of Music in 2013 af bij violiste Vera Beths aan het Amsterdams conservatorium.
Irene Enzlin werd op vijftien-jarige leeftijd toegelaten tot de legendarische “Yehudi Menuhin School” in Engeland. In 2011 verhuisde Irene naar Salzburg, om aan de “Universität Mozarteum” Clemens Hagen (Hagen Quartet) te studeren. een studie die ze in de zomer van 2015 met onderscheiding afsloot. Nederlandse pianiste Vera Kooper wordt beschreven als een sensitief en expressief musicus. Vera studeerde aan het “Koninklijk Conservatiorium” in Den Haag bij Kamilla Bystrova en David Kuyken, de Universität Mozarteum in Salzburg (Oostenrijk) bij George Kern en aan de Accademia Santa Cecillia in Bergamo (Italië)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties