Kerken

Misintenties 24 t/m 29 december

Misintenties St. Sebastianus Herpen

Door Martie Bueters van St. Sebastianus Parochie

Maandag 24 december. Om 17.30 uur  H. Mis Koolwijk  voor :

Jo en Dina van Berkel - van Grunsven, Henk Spanjers ( jrgt. ), Wim en Marie van Summeren - van Gaal.

Maandag 24 december.  Om 21 uur H. Mis m.m.v. Het Gemengd Koor en het Gregoriaans Herenkoor en Dameskoor uit Heesch voor :

Ria Mommersteeg - de Vaan, Grad en Antje van Gaal - Jans en overleden familie, Overleden ouders Adrianus en Gerharda Veld - School en overleden familie, Wim en Sjaan van Dijk - Ruijs en Willemien de dochter, Wim en Mien van Erp - Bloemers en Piet de zoon, Arlette, Heléne en Jeanette Ploegmakers - Talens, Piet van de Ven, Bas van den Berg, Frans Bakker, Harrie van Rossum ( verj. ), Piet Kuijpers en Grad en Marie van Kuijpers - van Zwam en Dorus de zoon, Adriaan van de Goor en overleden ouders van de Goor - Loeffen, Mariëlle van Rooij - van Dijk, Mattie Janssen - van Geenen, Truus van den Bogaert - Princen, Wim van Dijk, Hendrik en Mieke Krebbers - Lemmers en Lucy Rodriquez, Koos en Anneke Boerakker - Willems, Hendrik Gelden, Wendy Megens, Frans Lansdaal ( verj. + jrgt. ) en overleden familie Lansdaal, Wim en Toos Strik - van Aar en overleden familie.

Dinsdag 25 december. Om 11 uur Woord en gebedsdienst m.m.v. Kinderkoor de Flierefluiters voor :

Jan Goets en overleden schoonouders, Betsie van Bergen - van Erp en Anne-marie Evers - van Bergen ( jrgt. ).

Woensdag 26 december. Om 11 uur H. Mis m.m.v. Brassband St. Hubertus voor :

Willy van Brakel ( verj. ), Overleden ouders Albers - Cuppen en overleden kinderen, schoondochters en schoonzonen, Anton Verhoeven en overleden familie, Wim van Boekel, Lambertus en Anna Lourenssen - Vissers en Martien de zoon, Marinus en Mien de Kleijn - van der Linden en Els - Dirks - de Kleijn de dochter, Arnold van den Broek en echtgenotes Antoinet van Duijnhovern en Ria Nass en hun zonen Henkie, Jan en Geert, Hein van Berkel, Overleden ouders van Berkel - van de Berg, Overleden ouders de Waart - Bieshaar, Netty de Waart.

Zaterdag 29 dember. Om 19 uur m.m.v. Koor Con Spirito voor :

Martien ( verj. ) en Stiena van der Linden - Lamers en overleden familie van der Linden en Lamers.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties