Kerken

Pastoor R. Aarden 06-22784974 www.st-elisabethparochie.nl algemeen@st-elisabethparochie.nl

Misintenties parochie H. Elisabeth, Grave, week 44

Door secretariaat parochie H.Elisabeth van Parochie H. Elisabeth Grave

R.-K. Parochie H. Elisabeth
Hoofdwagt 1 – 5361 EW Grave – Telefoon: 475457 E-mail: algemeen@st-elisabethparochie.nl
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 10 tot 11:30 uur.
Pastoor R. Aarden – Hoofschestraat 23 – Grave – 5361 ET – 06-22784974
Website: www.st-elisabethparochie.nl

St.-Elisabethkerk, Grave
Woensdag 30 oktober – 9:30 uur – Eucharistieviering.
Donderdag 31oktober – 9:30 uur – Eucharistieviering.
Vrijdag 1 november – 19 uur – Hoogfeest van Allerheiligen, Hoogmis met medewerking van St.-Henricuskoor.
Zaterdag 2 november

– 10 uur – Samen bidden van een Rozenhoedje.

– 12 uur – Noé Reiniers ontvangt het sacrament van het Doopsel.

– 19 uur – Allerzielen, gedachtenis van alle overleden gelovigen, Eucharistieviering met medewerking van Schola Sancta Elisabeth.

Intenties: Lieneke Derks, zuster Lucilla Aaldering, Marilène Smeets, Ben Verhaaren, alle overledenen (van het afgelopen jaar).

Zondag 3 november – 11 uur – Hoogmis met medewerking van Schola Sancta Elisabeth.

Intenties: Noé Reiniers, hij ontving zaterdag het sacrament van het Doopsel, overleden ouders Delhaes–Manders, hun zoon Jan, schoonzoon Henk en kleinzonen Marcel en Roy, Diny Baumann–Leemreize, Jan Lamers, Rien Postma, Geertruida Garnier–de Bruyn en familie vanwege haar geboortedag, Tine Oomen–Zwaans als tweede jaargetijde, Peter Orth, Mien van Gaal–van Bakel, Danny de Vos, Kees Goossens.

Kinderkerk

Woensdag 30 oktober om 15 uur is de volgende Kinderkerk in de Hemelvaartzaal van de st.-Elisabethkerk, vanaf de Graafse Markt rechts ‘Achter de kerk’.

Zoals gewoonlijk beginnen wij met het branden van kaarsjes en het bidden tot God. We praten wel altijd over God, maar wie ís God? Wat weten wij eigenlijk over Hem? Wie is Hij voor óns? En bidden, waarom doen we dat? En hoe? Met deze vragen gaan we samen aan de slag door middel van liedjes, spel en knutselen. Weet je dat jouw relatie met God heel persoonlijk is? Je krijgt iets mee naar huis dat alleen voor God en jou is.

Catharinahof
Dinsdag 29 oktober – 10.30 uur – Eucharistieviering.

HH. Vincentius en Antonius van Paduakerk, Velp

Zondag 3 november – 9:30 uur – Eucharistieviering met medewerking van Gemengd Koor.

Intenties:overleden familieleden Jans–Cornelissen, Thé en Hanneke Burgers–Loeffen, Henny van Dijk, Annie Vollenberg–Meussen; José van den Bogaard–Hendrix; pastor Jo van der Meijden.

Onze-Lieve-Vrouwekerk, Oud-Velp
Zondag 3 november – 17 uur – Eucharistieviering.

Rozenhoedje
Gedurende de maand oktober wordt van maandag tot en met vrijdag om 14:30 uur in de Mariakapel van de St.-Elisabethkerk samen een rozenhoedje gebeden. Op zaterdag vindt dit hier gedurende het gehele jaar plaats om 10 uur.

Allerzielen

Met Allerzielen gedenken wij alle overledenen uit onze parochie. In het bijzonder denken we hierbij aan de overledenen in eigen familie- of vriendenkring van het afgelopen jaar. Al onze overledenen kunnen en zullen wij niet vergeten. Wij blijven in respect met hen verbonden. Op zaterdagavond 2 november is er om 19 uur in de St.-Elisabethkerk één Eucharistieviering voor de overledenen van het afgelopen jaar uit onze vier kerken.

Kerkopenstelling

Zoals iedere eerste zondag van de maand is de St.-Elisabethkerk zondag 3 november geopend van 12 tot 15:30 uur. Haar Schatkamer is dan van 13 tot 15 uur te bezichtigen.

Aanmelden ‘Samen aan tafel’

Voor deze gezamenlijke maaltijd in de zaal van de protestantse gemeente kan men zich vanaf maandag 4 november dagelijks van 10 tot 11.30 uur persoonlijk of telefonisch (475457) aanmelden bij het parochiecentrum.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties