Kerken

Pastoor R. Aarden 06-22784974 www.st-elisabethparochie.nl algemeen@st-elisabethparochie.nl

Kerkberichten Parochie H.Elisabeth, Grave, week 43

Door secretariaat parochie H.Elisabeth van Parochie H. Elisabeth Grave

St.-Elisabethkerk
Dinsdag 20 oktober 9:30 uur – Dagmis;
Woensdag 21 oktober 9.30 uur – Dagmis:
Donderdag 22 oktober 9.30 uur – Dagmis:
Vrijdag 23 oktober 9:30 uur – Dagmis met aansluitend Uitstelling en aanbidding:
Zaterdag 24 oktober 9.30 uur – Dagmis met aansluitend Rozenhoedje.
Intenties: Moge Onze Lieve Heer, mijn overleden partner, Marian Hendriks, 'in pace' laten rusten als 2e jaargetijde. Moge Onze Lieve Heer mijn overleden Moeder ('15), Vader ('80) en broer ('60) HARTE, in pace door laten leven.

Vanaf volgende week zaterdag 24 oktober komen er in de St.-Elisabethkerk twee extra HH Missen: op zaterdagavond om 17:00 uur en op zondagmorgen om 8:30 uur. Wilt u bij het registreren aub opgeven voor welke H.Mis het is.

Zondag 25 oktober - 9.30 uur - Johannes de Doperkerk Gassel
Intenties: Jan en Pieta Bardoel-Poos, Marie Poos, Gerrit Poos, Herman Beekmans, Piet van de Lockant, Gon van Haren-Arts.

Zondag 25 oktober - 11 uur – Plechtige Hoogmis, Grave
Intenties: Kees Goossens als jaargedachtenis, Piet Hendriks en Tonny Hendriks-van Haren, Annie Theunissen-Gerrits, Toos Oerlemans-Gerrits, Ad en Riet Theunisse-van Halen vanwege de verjaardag van pa 29 oktober, Ans Hoen-de Klijn van wie we zondag 18 oktober afscheid namen.

Gedurende de oktobermaand bidt onze parochie in de St.-Elisabethkerk op maandag tot en met vrijdag om 14:30 uur samen een Rozenhoedje, op zaterdag aansluitend op de H. Mis van 9:30 uur.

DRINGEND VERZOEK kerkbezoek van tevoren registreren
Het kerkbestuur houdt zich aan de RIVM‐richtlijnen en het protocol van de bisschoppenconferentie. Dat betekent dat kerkgangers verzocht worden zich vóóaf te registeren via de website van de parochie. Het aantal zitplaatsen is beperkt. De kerkgang op anderhalve meter. Bij binnenkomst worden kerkgangers begroet door de commissie van in‐ en uitgeleide. Degenen die zich niet geregistreerd hebben, dienen de verplichte triagevragen te beantwoorden. Bij de ingang van de kerk kunnen de handen ontsmet worden. Het protocol vraagt om dit vlak vóór de communie‐uitreiking wéér te doen.

Het feit dat men een misintentie heeft opgeven zegt nog niet dat u voorrang heeft. Men moet zich registreren.

Vanaf volgende week zaterdag 24 oktober komen er in de St.-Elisabethkerk twee extra HH Missen: op zaterdagavond om 17:00 uur en op zondagmorgen om 8:30 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties