Kerken

Pastoor R. Aarden 06-22784974 www.st-elisabethparochie.nl algemeen@st-elisabethparochie.nl

Kerkberichten Parochie H.Elisabeth, Grave, week 40

Door secretariaat parochie H.Elisabeth van Parochie H. Elisabeth Grave

Vanaf 1 oktober weer zondagsmissen in de dorpen.

Per 1 oktober worden, indien mogelijk, de zondagsmissen in Escharen, Gassel en Velp hervat volgens het volgende (enigszins aangepaste)rooster.

Eerste zondag van de maand 9.30 uur: HH. Vincentius & Antonius v. Paduakerk (Velp)
Tweede zondag van de maand 9.30 uur: H. Lambertuskerk (Escharen)
Derde zondag van de maand 9.30 uur: O. L.V. Onbevlekt Ontvangen (Velp) Kloosterkerk.
Vierde zondag van de maand 9.30 uur: H. Johannes de Doperkerk (Gassel).

Dringend verzoek: kerkbezoek van tevoren registreren
Het kerkbestuur houdt zich aan de RIVM‐richtlijnen en het protocol van de bisschoppenconferentie. Dat betekent dat kerkgangers verzocht worden zich vóóaf te registeren via de website van de parochie. Het aantal zitplaatsen is beperkt. De kerkgang op anderhalve meter. Bij binnenkomst worden kerkgangers begroet door de commissie van in‐ en uitgeleide. Degenen die zich niet geregistreerd hebben, dienen de verplichte triagevragen te beantwoorden. Bij de ingang van de kerk kunnen de handen ontsmet worden. Het protocol vraagt om dit vlak vóór de communie‐uitreiking wéér te doen.

Gastdames en ‐heren gezocht om HH. Missen in dorpen mogelijk te maken. Het kerkbestuur zoekt voor Escharen, Gassel en beide kerken in Velp gastdames en ‐heren die de registratie en plaatstoewijzing voor hun rekening nemen. Zonder deze hulp kunnen we niet beantwoorden aan de RIVM‐richtlijnen en het protocol van de bisschoppenconferentie. Dat betekent dat de HH. Missen geen doorgang kunnen vinden.

Vooralsnog geen koren in de kerken. Zie nieuwsbrief. Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen mail uw adres door aan administratie@st-elisabethparochie.nl

St.-Elisabethkerk
Dinsdag 29 september 9:30 uur – Dagmis;
Woensdag 30 september 9.30 uur – Dagmis:
Intentie: Overleden familie Postma-Musters.
Donderdag 1 oktober 9.30 uur – Dagmis:
Vrijdag 2 oktober 9:30 uur – Dagmis met aansluitend Uitstelling en aanbidding:
Zaterdag 3 oktober 9.30 uur – Dagmis met aansluitend Rozenhoedje.

Zondag 4 oktober - 9.30 uur - Velp
Intenties: Hans van Rossum, Mien Kuijpers-Wientjes, overleden familie Jans-Cornelissen, Jo de Bruin, Lam Hermanussen, Pastor Jo van der Meijden als jaargetijde, Theo Schuts als jaargetijde, overleden familie Schuts – van der Zanden, overleden familie Pennings – van der Hulst.

Zondag 4 oktober - 11 uur – Plechtige Hoogmis, Grave
intenties: overleden ouders Delhaes-Manders, hun zoon Jan, schoonzoon Henk en kleinzonen Marcel en Roy, Minus en Diny Baumann-Leemreize, Peter Orth vanwege hun trouwdag, Kees Goossens en Tonny Goossens-Cornelissen, Mientje Willems-Opsteeg.

Openstelling St.-Elisabethkerk
Onze St.-Elisabethkerk opent tot en met 11 oktober gastvrij haar deuren: dagelijks van 13:30 tot 15:30 uur, iedere zondag zelfs van 13 tot 16 uur.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties