Kerken

Pastoor R. Aarden 06-22784974 www.st-elisabethparochie.nl algemeen@st-elisabethparochie.nl

Kerkberichten parochie H.Elisabeth, Grave, week 23

Door secretariaat parochie H.Elisabeth van Parochie H. Elisabeth Grave

 

De dagelijkse H. Mis is nu nog alleen via kerkomroep.nl mee te vieren op dinsdag tot en met zaterdag om 9:30 uur en op zon- en feestdagen om 11 uur. Aansluitend volgt op dinsdag de Antoniusnoveen en op vrijdag Uitstelling en aanbidding.

Machutusbedevaart ook nu in Escharen
Weliswaar aangepast gaat juist in deze ingrijpende coronatijd op Tweede Pinksterdag de eeuwenoude bedevaart naar St-Machutus door.

Maandag 1 juni om 11 uur staat de Hoogmis in de parochiekerk van St.-Elisabeth in Grave geheel in het teken van St.-Machutus. Deze is alleen mee te vieren via kerkomroep.nl St.-Elisabethkerk Grave. Van 13 tot 17 uur is echter in Escharen de St.-Lambertuskerk open om, van jong tot oud, te bidden en een kaarsje aan te steken bij ‘Machuut’. Er worden gebeden uitgesproken en het monumentale orgel laat zich horen. Uiteraard gelden hierbij qua afstand en hygiëne de landelijke en diocesane richtlijnen.

St Elisabethkerk Grave zondag 7 juni - 11 uur. 

Intenties vanuit Velp :  Annie Vollenberg – Meussen, Mien Kuijpers – Wientjes, Hans van Rossum, overleden familie Jans – Cornelissen, Jo de Bruin, Lam Hermanussen.

Intenties vanuit Grave: het gewaardeerde, diamanten bruidspaar Nellie en Sjef Roefs‐Kuipers, het 50-jarig bruidspaar Arie en Ans Hoen-de Klijn, Ben Verhaaren als jaargetijde, Riet Theunisse-van Halen, Riet van den Broek- van Woesik, Marie van de Logt-Loeffen, Joan Schrijvers-Tomlin.

Donderdag 11 juni 9.30 uur vanuit de St.Elisabethkerk.
Intentie: Piet van de Lockant uit dankbaarheid.

Vrijdag 12 juni 9.30 uur vanuir de Elisabethkerk
Jarige kleinzoon Max.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties