Kerken

Pastoor R. Aarden 06-22784974 www.st-elisabethparochie.nl algemeen@st-elisabethparochie.nl

Kerkberichten Parochie H.Elisabeth, Grave, week 22

Door secretariaat parochie H.Elisabeth van Parochie H. Elisabeth Grave

De dagelijkse H. Mis is tot en met Pinksteren alleen via kerkomroep.nl mee te vieren op dinsdag tot en met zaterdag om 9:30 uur en op zon- en feestdagen om 11 uur. Aansluitend volgt op dinsdag de Antoniusnoveen en vanaf vrijdag 22 mei tot en met zaterdag 30 mei de Pinksternoveen.

Intenties: Donderdag 28 mei 9.30 uur het gewaardeerde, diamanten bruidspaar Nellie en Sjef Roefs‐Kuipers vw hun burgerlijk huwelijk.

31 mei H.Elisabeth Pinksteren om 11 uur 
Intenties: Overleden ouders Delhaes-Manders, hun zoon Jan, schoonzoon Henk en kleinzonen Marcel en Roy, Rien Postma, Minus en Diny Baumann-Leemreize, Annie Thoonen-Bardoel, Riet van den Broek- van Woesik, Arnold van Eldijk, Marie van de Logt- Loeffen van wie we woensdag 20 mei afscheid namen, Joan Schrijvers-Tomlin van wie we zaterdag 23 mei afscheid namen.

Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni:
St.-Elisabethkerk:

9:30 uur: Eerste Hoogmis bij gelegenheid van Maria, Moeder van de Kerk, alleen via kerkomroep.nl en vervolgens St.-Elisabethkerk Grave

11 uur: Tweede Hoogmis, geheel gewijd aan St.-Machutus, in het teken van de jaarlijkse bedevaart naar de St.-Lambertuskerk Escharen, alleen via kerkomroep.nl en vervolgens St.-Elisabethkerk Grave
Intenties: : Joop Smits, Sibilla Verstegen- Jansen, de overleden familie Jans- van Duijnhoven, Grada van Zuijlen- Pepers, Mgr. Petrus de Groot, weldoener van de kerk, Coby Zwaans- van de Camp.

13 tot 17 uur: Kerk open om, van jong tot oud, te bidden en een kaarsje aan te steken bij Machuut. Er worden gebeden uitgesproken en het monumentale orgel laat zich horen. Uiteraard gelden hierbij qua afstand en hygiëne de landelijke en diocesane richtlijnen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties