Landerd

Zaterdag 21 maart laatste dag

ophalen gratis compost

Door Gemeente Landerd

Voor de inwoners van de gemeente Landerd bestaat er op zaterdag 21 maart 2015 van 09 tot 12 uur nog een laatste mogelijkheid om op vertoon van een legitimatiebewijs gratis compost op te halen bij de gemeentewerf, Runstraat 59a te Schaijk. Op deze dag zal de gemeente behulpzaam zijn met het opscheppen van de compost. Inwoners wordt aangeraden er op tijd bij te zijn. De actie is eenmalig en op = op.

De gemeente Oss heeft de compost die ze zelf maken op de groencompostering (nabij de regionale milieustraat) gratis beschikbaar gesteld. Met deze actie bedanken de gemeenten Landerd en Oss de inwoners voor hun inspanning gft-afval gescheiden aan te leveren. Compost is een echt kringloopproduct, want organisch materiaal van de bodem komt weer terug in diezelfde bodem.

Goed voor de tuin: natuurlijke balans
Compost is perfect voor gebruik in de tuin. Deze natuurlijke bodemverbeteraar voedt de bodem en stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze. Ook verbetert compost de structuur van de bodem en zorgt het voor een goede waterhuishouding. Zo ontstaat een natuurlijke balans in de bodem. Gemengd met tuinaarde is compost geschikt voor alle tuinplanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. 0486-458111.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties