Landerd

Kandidaten gezocht voor

klankbordgroep Centrumvisie Zeeland

Door Gemeente Landerd

Voor de verdere uitwerking van de Centrumvisie Zeeland, is de gemeente Landerd op zoek naar bewoners van het centrumgebied die mee willen praten in de klankbordgroep. Deze klankbordgroep heeft als taak informatie en standpunten uit te wisselen over de voortgang van de centrumvisie of over deelprojecten die daaruit ontstaan.

Voor de klankbordgroep zijn de volgende organisaties al gevraagd: de Zeelandse Ondernemersvereniging, Verenigingskoepel Zeeland, KBO, Zorg coöperatie Zeeland, De Stichting Jeugdbelangen en Platform Toerisme Landerd. Ook zijn twee inwoners van buiten het centrumgebied lid. De gemeente wil deze groep aanvullen met twee bewoners uit het centrumgebied.

Aanmelden vóór 30 maart 2015
Wilt u graag meepraten over de verdere ontwikkeling van de Centrumvisie Zeeland? Stuur dan voor 30 maart 2015 een e-mail naar info@landerd.nl. Geef in uw e-mail een korte motivering voor reden van uw aanmelding en vermeld uw contactgegevens.
De bijeenkomsten van de klankbordgroep worden georganiseerd door de gemeente Er zijn op dit moment nog geen data bekend van de bijeenkomsten.

Wat is de stand van zaken van Centrumvisie Zeeland?
In december 2014 presenteerde de gemeente tijdens een podiumbijeenkomst het eerste concept van de Centrumvisie Zeeland. In januari 2015 besprak de gemeenteraad dit concept. Met de input van de raadsleden en bezoekers van de podiumbijeenkomst wordt nu verder gewerkt aan de visie en uitwerking daarvan.
Inmiddels hebben we onderzoek gedaan naar de kosten en hebben we het parkeeronderzoek afgerond. Daarnaast worden gesprekken gevoerd met partijen over de invulling van locaties in het centrumgebied.

Wilt u meer weten over de Centrumvisie Zeeland? Kijk dan op de website van de gemeente: www.landerd.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties