Vacaturemeldingen

Groeiend Arenalokaal zoekt versterking per 1-1-2018

Kom jij team Arena versterken? 12-16 uur per week

Door Arena Vacatures van Arenalokaal.nl

Arenalokaal is een groeiend mediabedrijf in Schaijk dat de lokale en regionale bevolking van nieuws voorziet. Zowel online op Arenalokaal.nl (gemiddeld 20.000 bezoekers per week) als in het goed gelezen weekblad Arena, dat ieder weekend op de deurmat valt bij 16.700 huizen en bedrijven in de regio.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een medewerker telefonische acquisitie voor 12-16 uur per week. Als medewerker telefonische acquisitie draag je bij aan de groei en winstgevendheid van Arenalokaal. Je richt je in de basis hoofdzakelijk op het telefonisch benaderen van nieuwe en bestaande klanten voor de online- en offline-mediadiensten van Arenalokaal. Door het bellen van zowel koude als warme contacten en het maken en plannen van afspraken voor de media-adviseur ondersteun je het gehele team van Arena. Groot voordeel is dat je je tijd flexibel in mag delen.

Wat vragen wij van jou?
* Benaderen van potentiële klanten door middel van telefonische acquisitie en het inplannen van afspraken;
* Product– en dienstgericht analyseren van de klantsituatie om de klant goed van dienst te kunnen zijn en de media-adviseur beter voor te bereiden;
* Informeren van relaties over onze diverse mediaproducten en dienstverlening;
* Afhandelen en verwerken van de administratie in het CRM-systeem.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt bij voorkeur een commerciële opleiding afgerond of volgt deze nog. Je beschikt over enige ervaring in telefonische verkoop, bij voorkeur B2B. Je hebt kennis van telefonische verkooptechnieken en bent niet bang door te vragen. Je bent resultaatgericht en hebt een commerciële instelling. Het omgaan met targets is jou niet vreemd. Ben je daarnaast enthousiast, creatief, een doorzetter en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Herken jij jezelf? Mail dan jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar Arenalokaal, t.a.v. Sergio Boutkan, sergio@uitleg.nl

|Doorsturen

Uw reactie