Sportmeldingen

Zware uitwedstrijd DAW 1

Door RKSV DAW Schaijk

DAW vervolgt na het carnavalsgeweld de competitie in Siebengewald. Alwaar Stormvogels DAW zal ontvangen. De ploeg van trainer Roy de Haan kan de punten gebruiken. DAW zal op het zware veld alle zeilen moeten bijzetten voor een resultaat. Trainer Rob van der Ven waarschuwt alvast;

"Na een prima overwinning tegen Volkel en een korte onderbreking vanwege de carnaval zullen we de focus weer direct moeten terugvinden. Een druk programma, met in acht dagen drie lastige uitwedstrijden, tegen Stormvogels, Rhode (beker) en Boekel Sport. De eerstvolgende wedstrijd is altijd de belangrijkste en verder vooruit kijken heeft geen enkele zin, maar dat de competitie prioriteit heeft zal voor niemand een verrassing zijn. Met Stormvogels wacht zondag een geduchte tegenstander met enkele bekende namen met specifieke kwaliteiten. De basis zal zoals altijd, wederom inzet, strijd en beleving moeten zijn. We hebben kunnen zien wat voor verschil dit kan maken in de twee wedstrijden na de winterstop. Hopelijk hebben we daar van geleerd. Even afwachten hoe we uit de carnaval zijn gekomen, maar de verwachting is dat we wederom met een complete groep aan kunnen treden." 

Stormvogels was in de laatste competitiewedstrijd verre van compleet. Maar wie weet heeft daar de carnaval helend gewerkt. Er worden geen grote hoeveelheden regen verwacht. Wellicht een compleet programma, zodat de stand niet nog meer, een vertekend beeld gaat geven. Namens spelers en begeleiding tot zondag. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties