Sportmeldingen

Voorbeschouwing Helvoirt1 - DAW Schaijk1

Door RKSV DAW Schaijk

As zondag speelt DAW1 een uitwedstrijd tegen Helvoirt1.

Beide teams zijn goed aan de competitie begonnen.

Onze hoofdtrainer Rob van der Ven blikt vooruit:

"Uiteraard zijn we tevreden met het resultaat na de eerste drie wedstrijden. Nu zullen we echter door moeten pakken en ons verder moeten verbeteren.

Over ons spel zijn we namelijk nog absoluut niet tevreden. De eerste helft tegen Volkel was bijvoorbeeld gewoon slecht van onze kant. 

In de tweede helft, met name na de invalbeurt van Corik, weten we het verschil te maken en winnen we uiteindelijk wel volkomen verdiend.

En dat ondanks de afwezigheid van vier belangrijke spelers (Mike, Niels, Robyen en Roel). Goed om te zien dat we in de breedte dan sterk genoeg zijn om dit op te kunnen vangen.

De wedstrijd van 4 oktober 2020 uit tegen Helvoirt ligt bij de meeste mensen nog vers in het geheugen. De tweede, maar ook direct laatst gespeelde wedstrijd van het seizoen. Daarnaast ook de wedstrijd waar we twaalf minuten voor tijd nog met 0-2 voor staan, maar uiteindelijk alsnog met 3-2 verliezen. Dat geeft wel aan dat we komende zondag wederom een zware wedstrijd kunnen verwachten.

Of dat de vier afwezigen er komende zondag wel weer bij zullen zijn valt nog te bezien. Hopelijk kan in ieder geval Roel weer aansluiten en zijn goede spel van de eerste wedstrijden een vervolg geven. Het herstel van de andere drie zal waarschijnlijk nog wat langer gaan duren."

 

Er wordt voor komend weekend mooi voetbalweer voorspelt: droog en een graadje of 15. 

De wedstrijd begint om 14.30 uur. 

Adres sportpark Helvoirt: Sportlaan 1A - 5268 HS - Helvoirt.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties