Sportmeldingen

Uitnodiging kaderfeest voor kaderleden

Door RKSV DAW Schaijk

Beste kaderleden,

Natuurlijk willen wij jullie ook dit jaar bedanken voor jullie inzet voor onze club. Daarom is er op vrijdagavond 13 december vanaf 20.00 het kaderfeest! Dit jaar een Foute Disco Party! Themakleding is niet verplicht, maar een extra glittertje kan altijd! Het kaderfeest is bedoeld voor ieder kaderlid boven de 18 jaar. Ook is je partner (ook 18+) van harte welkom.

De meeste van jullie hebben ook een e-mail ontvangen met de uitnodiging erin, maar mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen (mogelijk dat wij geen juist mailadres van je hebben) hierbij alsnog de uitnodiging. 

Je kunt je vóór 8 december opgeven via de volgende link: https://www.survio.com/survey/d/K5F9E7Q4G7D7T3Y8C. Ook kan je het formulier in deze link invullen en vóór 8 december terug sturen naar dit adres: activiteiten@dawschaijk.nl of uit te printen en in de brievenbus in de kantine te stoppen. 

Verder vragen wij je om in te vullen wie volgens jou de clubman/vrouw van dit jaar moet worden. De clubman/vrouw wordt tijdens de nieuwjaarsborrel op 5 januari bekend gemaakt. 

Hopelijk tot 13 december!

 

Met sportieve groet,

De Senioren Activiteiten Commissie 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties