Schaijk

DAW maakt zich op voor topper tegen Volkel

Door Jan Janssen van RKSV DAW Schaijk

SCHAIJK - DAW is klaar voor de ontmoeting met Volkel. Bij Volkel is Rens van Lanen uit Mill momenteel de topscoorder met 9 doelpunten. De linker aanvaller verhuist overigens volgend seizoen naar het Groesbeekse Germania. Volkel bezet momenteel de tweede plek. DAW gaat bij winst over de ploeg van trainer Tom van Dalen heen. Nummer één Margriet speelt uit bij Berghem Sport. Dus het kan een interessant weekend worden. Maar eerst zelf een goed resultaat halen. Dat dit geen eenvoudige klus wordt, vindt ook trainer Rob van der Ven.

Rob: “Na drie overwinningen tegen ploegen uit het linker rijtje, mogen we ons nu opmaken voor weer eens een tegenstander uit de top vijf. Een mooie gelegenheid om te kijken waar we inmiddels staan als team. Een favoriet voor deze ontmoeting is simpelweg niet aan te wijzen. De laatste drie onderlinge wedstrijden zijn niet voor niets in een gelijkspel geëindigd. Beide teams zijn nagenoeg compleet. Bij Volkel missen ze voor zover bekend alleen Bart Hoefnagel en Luuk van de Elzen. Bij ons is Niels nog niet inzetbaar. De kleine pijntjes bij anderen, lijken geen probleem voor zondag”.

De derde thuiswedstrijd op rij. Kan DAW ook dit tot een goed einde brengen. Aan de supporters zal het niet liggen, die gaan weer vierkant achter hun oranjehemden staan. Scheidsrechter deze middag is de hr van Dalen. Namens spelers en begeleiding tot zondag.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas