Schaijk

Trainer Rob van der Ven blikt vooruit

DAW strijdt paaszaterdag tegen Berghem Sport om tweede periode

Door RKSV DAW Schaijk

SCHAIJK - Een mooiere climax van de tweede periode had niemand kunnen bedenken. DAW Schaijk strijdt in een onderling duel met Berghem Sport om de tweede periode. Wint DAW dan heeft het de periode te pakken. Bij elk ander resultaat, gaat de periode naar Berghem Sport. Voor de club uit Berghem wellicht de enigste kans op een prijs dit jaar. Voor DAW liggen de zaken wat anders. Die zijn namelijk nog volop in de strijd om het kampioenschap. Maar daarvoor geldt hetzelfde; er moet worden gewonnen. Trainer Rob van der Ven kijkt alvast vooruit.

Rob: "Komende zaterdag de beslissingswedstrijd voor de tweede periode tegen Berghem Sport. Een wedstrijd op zich, zou je zeggen, waar we al een tijdje naar uit kijken als team. Toch gaat het zaterdag niet alleen om de winst van de tweede periode. Om het gat met koploper Volkel te verkleinen tot één punt, zullen we sowieso moeten winnen. Het resultaat - een overwinning - staat voorop en op welke wijze die tot stand komt, maakt eigenlijk niet zoveel uit."
Uit in Berghem was misschien wel de minste wedstrijden van het seizoen volgens Rob. Daw verloor met 1-0. "Het spelen als collectief wat normaal gesproken juist onze kracht is, was destijds totaal niet terug te zien", licht hij toe. "Zaak om de angels van Berghem nu wel uit hun spel te halen en onze sterke punten te benadrukken. Positief is het feit dat we over een complete groep kunnen beschikken zonder blessures en schorsingen. Dat betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden, maar ook dat we nog het een en ander achter de hand hebben. We hebben al vaker gezien dat een goede bank het verschil kan maken in dit soort wedstrijden."

Beslissende inhaalwedstrijd
Het duel is de enige, en allesbeslissende, inhaalwedstrijd in de derde klasse D. Een prachtig moment om de DAW’ers te zien en aan te moedigen. Scheidsrechter Diouani uit Cuijk fluit om exact 18 uur voor het startsignaal. Zorg dat je erbij bent. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties