Schaijk

Oppermachtig DAW Schaijk pakt drie punten in Handel

Door RKSV DAW Schaijk

SCHAIJK/HANDEL - DAW heeft maandag met 0-3 gewonnen tegen VV Handel. De Schaijkenaren waren in de uitwedstrijd duidelijk de bovenliggende partij en creëerden veel kansen. Vooral bij standaardsituaties was DAW heer en meester. Enig minpuntje, de wedstrijd had eerder in het slot gegooid moeten worden.

Na een kwartier de eerste grote kans, voorzet van Freek van Boekel, de enorme kop kans van Corik Megens, de bal wordt op een haar gemist. Twee en vier minuten later, twee kopballen van Robbert Knipping tweemaal wordt de bal van de doellijn gehaald. Na een klein kwartier is het wel raak. Freek van Boekel steekt de bal op de goed spelende Bart Vos. De verdediging ziet er niet best uit, knappe aanname en de afronding is perfect. 0-1 Drie minuten later, Corner Freek van Boekel, nu is de kopbal van Robbert Knipping wel raak, het leder slaat tegen de touwen 0-2. Nog voor rust een enorme kans voor Bart Vos, Bart onderschept een foutieve terugspeelbal, maar strand op de doelman. Rust 0-2.

Na de thee gaat DAW vrolijk verder, het krijgt kans na kans maar verzuimt om de score te verhogen. Handel blijft hopen en DAW wordt slordiger. Echter de sympathieke blauwhemden krijgen weinig tot geen mogelijkheden. Een kwartier voor het einde de beste mogelijkheid tot dan toe, weer balverlies van Handel , Freek van Boekel profiteert niet. Tien minuten voor het einde is het wel raak, Bart Vos passt op Corik Megens de schuiver is houdbaar, maar verdwijnt onder de doelman door in het net 0-3, wedstrijd gespeeld! Vermeldenswaardig is nog de mooie actie van de invallers Siem van Merwijk,Rick Reijs en Marc van Heesch, laatst genoemde ziet zijn inzet net voorbij de paal zoeven. Na dik 90 minuten spelen fluit de uitstekende leidsman Verstegen de ploegen naar de douche. Eindstand 0-3.

Een makkelijke overwinning voor DAW, de uitslagen op de andere velden waren gunstig. DAW is koploper en gaat donderdag wellicht een vervolg geven aan het goede spel deze zondag. Boekel Sport is dan de tegenstander. Aanvang wedstrijd, 18.30 op sportpark De Donk in Boekel.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties