Schaijk

Nooit Gedacht wint bij DAW

Door RKSV DAW Schaijk

SCHAIJK - Na een matige serie verloor DAW ook de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen Nooit Gedacht. Coach Rob van der Ven met op het oog van de nacompetitie met een wat gewijzigde basiself. De ploeg uit Geffen was beter en won met 0-2.

Het is het beter voetballende Nooit Gedacht dat de kansen krijgt, maar DAW kan lang de nul houden. Pas in de laatste minuut voor rust zwicht het voor de Geffenaren. Inleiding is balverlies op het middenveld. De bal wordt door het midden gestoken op Bob van Iersel, die alleen op de doelman af gaat. Hij omspeelt Silvester Rodrigues en schuift de 0-1 ruststand binnen.

Een kwartier na rust valt de 0-2. Het is Thijn Vos die de te zachte terug kopbal afstraft. Resoluut deponeert de jongeling de bal in de touwen. Na een dik uur doet DAW bijna wat terug. Corik Megens heeft de kans, maar in kansrijke positie weet de spits het net niet te vinden. DAW wordt wat gevaarlijker, een hoekschop van Freek van Boekel, Corik Megens komt net te kort om binnen te werken. Een kwartier voor tijd knalt Bob van Iersel de bal op de paal, DAW komt hier goed weg. De Schaijkenaren dringen aan om de score wat draaglijker te maken, maar komt niet meer tot scoren.

De wedstrijd stond duidelijk in het teken van heel houden en herstellen. Zondag 21 moet het gebeuren. Dan speelt DAW in een tweeluik eerst thuis tegen Sparta’18 uit Sevenum. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

 

 

 

 Ook hier adverteren?

 

Weer & Verkeer

 

POLL

Moet de gemeente Landerd zelf voor 5,7 miljoen euro 35 huurwoningen gaan bouwen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 79 keer gestemd.

Agenda

 


Uw agendapunt hier?