Sportmeldingen

KNKV legt korfbal gedeeltelijk stil

Door RKSV DAW Schaijk

Ook de KNKV heeft op hun website duidelijkheid gebracht t.a.v. de wedstrijden en trainingen voor de korfbalsport: https://www.knkv.nl/voortgang-zaalcompetitie-2021-2022/


Wedstrijden

Dit betekent voor de afdeling korfbal:

Wedstrijdkorfbal: senioren 1, 2, 3 en A1 Breedtekorfbal: alle jeugdteams m.u.v. de A1

Wedstrijdkorfbal:

Competitie wedstrijdkorfbal wordt per direct gestopt. Geplande wedstrijden in de komende weekenden kunnen als oefenwedstrijden worden gespeeld als beide teams dat willen, maar de resultaten tellen niet mee voor de competitie. Er komt een nieuw (flexibel) competitieprogramma vanaf januari zodra het mogelijk is om te trainen. Inhoudelijk kan er nog niets over vermeld worden.

Breedtekorfbal:

Het wedstrijdprogramma kan gevolgd worden voor alle wedstrijden die voor 17.00u zijn afgelopen. Wedstrijden die om 17.00u nog bezig zouden zijn of nog moeten beginnen komen automatisch te vervallen. Indien mogelijk kunnen wedstrijden vervroegd worden. Inhaalwedstrijden in weekenden kunnen pas gepland worden als het nieuwe programma voor top- en wedstrijdkorfbal bekend is.


Trainingen

Alle trainingen komen deze week te vervallen. De jeugdcommissie onderzoekt of er andere mogelijkheden zijn. Zodra hier meer over bekend is, worden de teams op de hoogte gebracht.
Wanneer wedstrijden van de teams in wedstrijdkorfbal komen te vervallen, kan op deze tijd getraind worden (mits de sporthal beschikbaar is).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Meest gelezen

Laatste reacties