Schaijk

Simply The Best editie 2019-2020 bij DAW Schaijk

Door DAW Schaijk

SCHAIJK - Simply The Best komt er weer aan. DAW Schaijk nodigt iedereen van harte uit om mee te doen aan de 19e editie van de spannende quiz, waarin het allemaal draai om teamspirit, parate kennis en stalen zenuwen. Voor deelname kan ingeschreven worden in de week van 9 tot en met 17 november. Volg hiervoor de instructies op www.dawschaijk.nl. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen van 18 jaar en ouder.

Aan de drie voorronden kunnen in totaal 99 teams meedoen. Teams die zich inschrijven op zaterdag 9 november zijn verzekerd van deelname mits er maximaal 99 teams zijn aangemeld op die dag. Mochten er meer dan 99 aanmeldingen zijn, dan wordt er geloot. Oud-winnaars worden vrijgesteld van deze loting mits zij zich hebben ingeschreven op 9 november. 

De voorronden van Simply The Best editie 2019-2020 worden gehouden op zaterdag 21 en 28 december en op zaterdag 4 januari. Elke avond zullen de beste 10 teams zich kwalificeren voor de finale op zaterdag 11 januari. Net als vorig jaar krijgen ook de teams die tijdens de voorronde nét buiten de boot vallen (11e plek) een kans om alsnog als ‘Lucky Loser’ naar de finale te gaan. Een van de drie Lucky Losers wint door loting een Golden Ticket voor de finale.
Inmiddels is de organisatie druk in de weer om er een aantal uitdagende en gevarieerde quizavonden van te maken. Aanvang van iedere voorronde én de finale is om 20 uur in de kantine van DAW Schaijk. 

Vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar stbschaijk@gmail.com.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties