Sportmeldingen

Eindelijk, de competitie begint!

Door RKSV DAW Schaijk

Zondag is het dan zover naar een lange aanloopperiode van oefen en bekerwedstrijden begint zondag de competitie. Aan de koebaksestraat in Vianen, begint voor DAW 1 de competitie tegen Vianen Vooruit. De ploeg uit Vianen eindigde vorig seizoen hoog op de ranglijst. De selectie werd aangevuld met Cuijkenaar Rik Renirie. De vaste rechtsbuiten van JVC vorig seizoen, toen nog uitkomend in de derde divisie. Een echte versterking dus voor de ploeg van trainer Niels Voet. Bij DAW ging Rick Reijs terug naar OKSV, waar Noah van Deijne kwam van Achilles Reek. Trainer Rob van der Ven kijkt eveneens reikhalzend uit naar het begin.

Rob, “Na twaalf trainingen en vijf oefen- en beker wedstrijden zijn we klaar voor de competitie. Helaas nog zonder Freek, die ontbreekt vanwege een blessure, maar keihard werkt aan zijn herstel. Voor de rest zijn we compleet en worden we steeds fitter. De resultaten in de beker vielen weliswaar wat tegen, maar het niveau van de tegenstanders en het uit proberen van verschillende spelprincipes hebben hier zeker een rol in gespeeld. Daarnaast heb je ook te maken met spelers die later aansluiten, zoals Mark Megens, die langzaam aan steeds meer speelminuten kon maken. In feite heeft de afgelopen zes weken in het teken gestaan van deze wedstrijd. Een pittige openingswedstrijd met Vianen Vooruit uit, maar ook een interessante start waarbij we direct kunnen zien waar we staan. We zijn benieuwd, laat het seizoen maar beginnen.

Zondag as. mooie temperaturen, vele supporters zullen het begin van de competitie willen zien. We zijn erg benieuwd. Het woord is aan de spelers. Scheidsrechter deze middag is de hr Karavla uit Cuijk. Aanvang wedstrijd 14.30.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties