Schaijk

DAW maakt zich op voor topper tegen Volkel

Door Jan Janssen van RKSV DAW Schaijk

SCHAIJK - Komende zondag komt de nummer twee van de ranglijst, op bezoek bij DAW. Volkel heeft één wedstrijd minder gespeeld en twee punten achterstand. DAW verloor in Volkel geflatteerd met 3-0. Het heeft dus nog wat recht te zetten. Trainer Rob van de Ven kan weer beschikken over een vrijwel geheel fitte spelersgroep. Rob over zondag.

"Na het teleurstellende gelijkspel afgelopen zondag, zal het tegen Volkel anders moeten. We werden tegen Vitesse'08 in de eerste helft op felheid afgetroefd en dat mag sowieso nooit het geval zijn. De voornaamste reden dat we staan waar we staan is het collectief en enorme strijd en beleving. Wanneer we denken dat het wel even vanzelf gaat, loop je zoals zondag achter de feiten aan. Onze enige nederlaag was tegen Volkel dit seizoen. Een ideaal moment om te laten zien dat we dit keer niet voor hun onderdoen".

De laatste wedstrijd voor het feest der feesten, een driepunter zou een gewenst resultaat zijn. Dan slaan we een gaatje met Volkel. De supporters zullen er weer massaal zijn. Het woord is aan de spelers op het veld. Namens spelers en begeleiding een mooie en sportieve wedstrijd toegewenst. Tot zondag!

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties