Sportmeldingen

DAW thuis en uit tegen Erp met Pasen.

Door RKSV DAW Schaijk

DAW speelt zaterdagavond 18.00 uur thuis tegen het sterke Erp. Maandag volgt in Erp de terugwedstrijd. Drukke dagen dus voor beide selecties. Bij DAW is Robbert Knipping weer fit. Een mooie krachtmeting tegen de club van oud DAW trainer Jurgen van Wanrooij. Trainer Rob van der Ven over de dubbel.

Rob; “Komend weekend spelen we twee keer in korte tijd tegen Erp. Toch wel een bijzondere krachtmeting aangezien je normaal gesproken niet twee keer achter elkaar iemand treft en dan ook nog eens binnen drie dagen. Dit betekent dat we aan de bak moeten tegen een van de betere teams uit onze klasse. Het is een ploeg die de duels niet schuwt en over behoorlijk wat ervaring in iedere linie beschikt. Daarnaast zal Jurgen zoals altijd zijn teams conditioneel op orde hebben. Wij zullen mee moeten in die duels en scherper voor de dag moeten komen dan de eerste helft tegen Vianen. Gelukkig kunnen we beschikken over een grote groep spelers die dan wel op zaterdag, dan wel op maandag in actie kunnen komen.

Prachtig weer om zaterdagavond naar het sportpark te komen. De wedstrijd staat onder leiding van de Hr Peeters. Namens spelers en begeleiding tot zaterdag!

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties