Sportmeldingen

DAW SCHAIJK Korfbal – nog 3 te gaan – 3 finales!?

Door RKSV DAW Schaijk

DAW SCHAIJK Korfbal – nog 3 te gaan – 3 finales!?

Vandaag stond Klimop op het programma, een gevaarlijk ploeg, gezien hun resultaat tegen SVOC enkele weken geleden.

DAW zette deze wedstrijd meteen de toon, strak verdedigen en zoveel mogelijk kansen (71) creëren. De verdediging kreeg vandaag alle complimenten, goed geconcentreerd en in het algemeen weinig kansen weggeven.

Tot aan de rust scoorde DAW 7x en Klimop 1x.

Opvallend was het aantal gemiste strafworpen, dan kan en moet beter, 4x gemist en 1x gescoord.

De aanvallen lopen nog niet naar wens. We scoren wel, maar het combineren en kijken naar elkaar kan nog iets beter. Evenals voorgaande weken wordt er wel in de breedte gescoord, alle 8 dames scoorden.

Met een goede einduitslag van 4-12 kunnen we door naar volgende week. Fenne uit de A1 ging mee als reserve en heeft ook nog in kunnen vallen voor Maud (blessure).

De komende weken gaat het erom spannen. De bovenste 3 ploegen moeten we nog krijgen. We staan er goed voor, alle wedstrijden zijn nu een extra, niets moet en alles mag.

Volgende week wordt het druk op het sportpark. Voor ons staat de belangrijke wedstrijd tegen medekoploper SVOC gepland om 12:30. Verschillende meiden starten eerst met een stevig ontbijt in de kantine. Verder gaat het hele team van tevoren nog even langs bij de kersverse mama Dezie en kleine Noa.

We zien u graag om 12.30 en als u naar het 2e wil 10.45 spelen zij tegen Oranje Wit.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties