Sportmeldingen

DAW Schaijk Korfbal (1) toont ruggengraat en pleziert de sponsoren

Door RKSV DAW Schaijk

DAW Schaijk Korfbal (1) toont ruggengraat en pleziert de sponsoren

Na een slechte wedstrijd en slecht weer vorige week richt DAW zich op en speelt een goede partij tegen de Horst.

Met 2 blessures en persoonlijke omstandigheden niet het ideale scenario, maar omgaan met tegenslagen en samen de koppen omhoog, kunnen we veel presteren.

Ook vandaag worden weer veel doelkansen (73) gecreëerd en deze keer ook veel gescoord! Na 10 minuten spelen hadden we de verdediging goed staan en lopen we uit met 5-1. Waar we bij eerdere wedstrijden tegen de Horst nog veel vrije worpen en strafworpen tegen kregen, wisten we deze keer wel goed om te gaan met de snijacties en overname situatie in het korfgebied.

Met een ruststand van 7-3 leek er geen vuiltje aan de lucht, toch zakte de concentratie weg. Met een time out en wat wissels trokken we de discipline weer aan en Lynn wist haar invalbeurt te belonen met een mooi afstandsschot en bracht de stand op 11-3. Daarna brak er weer een mindere fase aan voor DAW en wist de Horst wat meer te scoren. Ook nu pakte we weer de concentratie op en werd het niet echt spannend meer. We speelden de wedstrijd rustig uit en Maud wist haar goede wedstrijd af te sluiten met 15-8 en scoorde vandaag 4 doelpunten.

Samen met de junioren reserves, het videoteam, de begeleiding, onze pupil van de week en de aanwezige sponsoren en publiek heeft DAW Schaijk Korfbal vandaag niet alleen gewonnen maar heel veel vertrouwen getankt.

Omgaan met tegenslag, dan kunnen we. Samen één TEAM! De traditionele borrel bij winst smaakte weer "best"

Volgende week dinsdag speelt DAW 2 uit bij Oranje Wit op dinsdagavond en het 1e speelt haar laatste veldwedstrijd van 2019 zondag om 13.00 uur bij VVO/Klimroos.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties