Schaijk

DAW bereidt zich voor op de nacompetitie

Door RKSV DAW Schaijk

SCHAIJK - Het laatste duel van DAW tegen Stormvogels’28 in de reguliere competitie, zal staan in het teken voor de nacompetitie voor een plek in de 2e klasse. DAW zal daarin drie wedstrijden moeten winnen. De tegenstander is nog niet bekend, dit is afhankelijk van de plek die DAW op de ranglijst heeft na de laatste wedstrijd en de stand in andere klassen. Hierover later meer in het verslag van de wedstrijd van zondag. DAW en stormvogels hebben geen grote belangen meer en zullen zich richten op die nacompetitie Rob van de Ven is duidelijk.

Rob: “Komende zondag zal in het teken staan van de nacompetitie en het mogelijke kampioenschap van DAW 2. Voor ons is het zaak om geen verdere schade (blessures en schorsingen) op te lopen en met een goed gevoel richting 3 juni te werken. Voor Stormvogels geldt in feite hetzelfde dus het zou wel eens een leuke open wedstrijd kunnen worden. Niels is nog niet inzetbaar en richt zich op volgende week, daarentegen keert Marc wellicht weer terug in de wedstrijdselectie”.

Genoeg redenen om weer naar d’n Heuvel te komen, afsluiting van het seizoen, mogelijke kampioenschappen van de korfbal- en voetbaltak, en stralend terrasweer. En niet te vergeten, hopelijk een vermakelijk potje voetbal van DAW 1. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties