Sportmeldingen

CSP Hygiëne steekt korfbalsters van DAW Schaijk D3 in het nieuw!

Door RKSV DAW Schaijk

Dankzij CSP Hygiëne mochten onlangs de korfbalsters van DAW Schaijk D3 nieuwe shirts in gebruik nemen. CSP, ofwel oprichters Wim en Alda Lange en de huidige eigenaren Tobias en Daphne, hebben al decennialang een grote betrokkenheid bij DAW Schaijk en ook nu weer was CSP Hygiëne bereid een korfbalteam in het nieuw te steken!

Bij CSP werken echte probleemoplossers, meedenkers en raadgevers. Wat de schoonmaakvraag ook is, ze helpen je altijd uit de brand met een goede oplossing of een advies op maat. En dan kan het zomaar gebeuren dat je met iets veel beters de deur uitgaat dan je had verwacht. Dat komt omdat ze bij CSP altijd tot de kern van het schoonmaak- of hygiëneprobleem komen. Ze leren hun klanten graag kennen. Daarom komt CSP persoonlijk bij je langs om te zien hoe je het beste geholpen kunt worden. Vaak is het resultaat hiervan eenvoudiger werken én tijd besparen!

Op de foto het team korfbal D3 met (namens CSP Hygiëne) Tobias Lange, En zoals je kunt zien is CSP Hygiëne óók het juiste adres voor je dagelijkse toiletpapier, zowel zakelijk als privé!

Namens korfbal D3 en DAW Schaijk nogmaals bedankt!

 

 

 

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Meest gelezen

Laatste reacties