Sportmeldingen

Commissie jeugd technische zaken nieuw leven ingeblazen!

Door RKSV DAW Schaijk


Afgelopen twee jaar heeft de CJTZ een hele metamorfose ondergaan. Een nieuwe groep leden staat enthousiast weer aan het roer. De nieuwe groep is een mooie mix geworden van talenten uit DAW 1 enerzijds, en trainers met jarenlange ervaring anderzijds. Genoeg redenen om de groep en hun taakverdeling voor te stellen.


Robbert Knipping: Heeft als hoofdtaak de indeling op zich genomen van de standaardteams. Uiteraard in goed overleg met diverse betrokkenen. Hij zal meerderr keren per jaar met de standaardteamtrainers om tafel gaan, en aanspreekpunt zijn voor het meetrainen van spelers met hogere teams. Ook is hij verantwoordelijk voor de aanstelling van nieuwe standaardteamtrainers.


Bart Vos: Gaat zich bezig houden met de doorlopende lijn binnen de jeugdafdeling. Vaak een onderschoven kindje geweest, maar ervoor zorgen dat de verschillende leeftijdsgroepen goed op elkaar aansluiten is essentieel voor een goede jeugdafdeling.


Freek van Boekel: Oefenstof is zijn sleutelwoord. Hij zal actief, maar vooral op aanvraag teams van oefenstof voorzien. Je kunt hem ook uitnodigen om eens langs te komen op een training en samen naar de training te kijken en deze te analyseren. Hij kan ook als gast-trainer een training komen verzorgen zodat deze ook na afloop samen nabesproken kan worden. Ten slotte heeft DAW een videopaal voor analyses aangeschaft. Freek zal hiervoor het aanspreekpunt worden.


Willie van Herpen: Helemaal nieuw in de commissie is Willie van Herpen. Jarenlang heeft hij als trainer van diverse teams langs de lijn gestaan, nu ondersteunt hij de nieuwe trainers. Speciaal de doelgroep tot en met O11 kan op hem een beroep doen.


Theun Laurant: Theun zal net als vorig jaar zich voornamelijk bezig houden met de overgang van de junioren naar de senioren, met name de recreatieve tak. Ook spelers die net bij de senioren zijn gekomen kunnen met al hun vragen bij hem terecht.


Marcel van den Heuvel: Waarnemend voorzitter. Zal de sleutelfiguur zijn tussen de CJTZ en het jeugdbestuur. Verder zal hij ieder lid assisteren daar waar nodig en in gesprek gaan met leiders / trainers / ouders of spelers.


Verder geldt voor alle leden dat ze regelmatig langs de lijn te vinden zijn om een beeld te krijgen van het niveau van onze jeugdafdeling. Mocht er behoefte zijn kan altijd contact opgenomen met een van bovenstaande leden, of een mail gestuurd worden naar cjtz@dawschaijk.nl
We zijn er voor trainers / leiders en iedereen die er behoefte aan heeft. Schroom niet, spreek ons aan.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties