Sportmeldingen

Akker Metaal schenkt korfbalsters DAW Schaijk 2 nieuwe wedstrijdshirts!

Door RKSV DAW Schaijk

Zondag 8 april heeft DAW Schaijk Arno en Monique van den Akker van het gelijknamige bedrijf Akker Metaal mogen ontvangen. Als trotse sponsor en ouders van speelster Amber hebben zij de korfbalsters van DAW Schaijk 2 van nieuwe wedstrijdshirts voorzien.

Akker Metaal is opgericht in 1973 als eenmanszaak. Het familiebedrijf kent een rijke geschiedenis van ruim 40 jaar, waardoor ze kunnen bouwen op jarenlange ervaring en expertise. Zij bouwen alles van staal. Van staalconstructie tot unieke halffabrikaten. Met een geavanceerd machinepark en efficiënte productieprocessen, levert Akker Metaal de meest uitdagende projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers. Zij produceren zowel staalconstructies als plaatbewerking. Met ruim veertig jaar ervaring en doorlopende innovatie kan er niemand meer met staal dan de mensen van Akker Metaal. Tenslotte heeft Akker Metaal oog voor het milieu en werken ze met het reeds geplaatste zon-panelen dak aan een groene toekomst.

Namens DAW Schaijk bedanken we Akker Metaal voor de sponsoring. Helaas is het de dames van DAW 2 niet gelukt om in de nieuwe shirts de wedstrijdpunten binnen te halen.|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties