Hoefsmid heeft nog plek vrij

Door een lezer

Typ hier de tekst van uw bericht: Beste lezer, ik heb nog plek vrij om uw paard, pony of ezel te bekappen of te beslaan. Afhankelijk van uw wensen kan ik standaard- en therapeutisch bekappen maar ook natuurlijk bekappen. Tevens heb ik diverse soorten hoefbeslag voor verschillende doeleinden (ijzerbeslag, kunststof beslag, slidingplates). Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoefziektes, het hoefmechanisme en therapeutisch hoefbeslag met goede referenties van zowel klanten als dierenartsen. Als persoon ben ik rustig, beheerst en neem ik alle tijd voor uw paard en voor u. Voor vragen of informatie kunt u mij altijd vrijblijvend bellen, mailen of whatsappen: 06-26 83 29 59 t-hoefijzertje@hotmail.com

|Doorsturen

Marktpleinbericht plaatsen

Heeft u iets te koop, bent u op zoek naar iets bepaalds, wilt u een cursus plaatsen of wilt u iets anders mededelen? Dit kunt u gratis online plaatsen in onze Marktpleinberichten.

Dit formulier is bedoeld voor de online plaatsing van je Marktpleinbericht. Wil je deze daarnaast tevens in de krant plaatsen? Na verzending van dit formulier kun je de doorplaatsing naar de krant meteen aanvragen en bestellen.