Lezingen over de geschiedenis van de Sovjet Unie

Door een lezer

Typ hier de tekst van uw bericht: De geschiedenis van de Sovjet Unie We bevinden ons dagelijks in de loop van de geschiedenis. Nog niet zolang geleden was de langdurige Koude Oorlog waarin de Sovjet Unie een wereldmacht was. Nu behoort die Sovjet Unie tot de geschiedenis Om beter te begrijpen waarom de verhoudingen tussen Oost en West zo stroef verlopen, is er wekelijks een lezing hierover bij Yossi aan tafel. Tijdens deze lezingen wordt de geschiedenis van de Sovjet Unie met alle gevolgen tot de dag van vandaag besproken. De lezingen vinden elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur plaats in Cuijk en worden verzorgd met een dia presentatie. Uiteraard staat de koffie en thee klaar met koekjes en een borreltje tijdens de pauze voor de liefhebbers. De sfeer is open en vrijblijvend waarin de cursisten altijd de ruimte krijgen om vragen te stellen. Kosten p.p. 10 euro per avond. Voor meer informatie kunt u gerust bellen (06-15153302) of mailen (yossi.katevushnik@gmail.com).

|Doorsturen

Marktpleinbericht plaatsen

Heeft u iets te koop, bent u op zoek naar iets bepaalds, wilt u een cursus plaatsen of wilt u iets anders mededelen? Dit kunt u gratis online plaatsen in onze Marktpleinberichten.

Dit formulier is bedoeld voor de online plaatsing van je Marktpleinbericht. Wil je deze daarnaast tevens in de krant plaatsen? Na verzending van dit formulier kun je de doorplaatsing naar de krant meteen aanvragen en bestellen.